SELECT
Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Es tracta de models que, a causa del seu disseny, funcionalitat i concepte habitacional, són exportables a un gran nombre de situacions en què el client demana una solució de disseny, qualitat i funcionalitat òptims, a un preu molt competitiu.
SELECT

Funcionalitat

Els habitatges resultants del concepte SELECT són habitatges amb solucions constructives i de disseny molt estudiades des del punt de vista de la funcionalitat i la racionalitat en la distribució i l'aprofitament de l'espai.
Totes les propostes diferencien de manera clara la zona de dia de la zona de nit. A més, són fàcilment adaptables a qualsevol configuració de parcel·la, per aconseguir les millors orientacions i vistes, si escau.
Existeixen diverses configuracions, tant en planta baixa com en planta baixa i pis, amb diferents dimensions i dissenys, per escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. Les propostes permeten adaptacions a nivell de simetries en horitzontal o vertical.

Qualitat espacial

La configuració dels espais de la casa així com la generosa il·luminació i ventilació natural de totes les seves estades seran també garantia de confort i benestar. Els interiors es defineixen amb materials resistents, d'alta qualitat i durabilitat garantint el bon manteniment de l'habitatge.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Models de cases prefabricades