ARCHITECT
Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Són models de cases de disseny personalitzat.
Es tracta d´un disseny únic, i personal, realitzat juntament amb el client, a mida.
ARCHITECT

Funcionalitat

Els habitatges de la col·lecció ARCHITECT són habitatges que el propi client configura, amb l’assessorament tècnic del nostre departament d’arquitectura, segons les seves necessitats i gustos. L'habitatge resultant serà de disseny lliure, sense cap restricció en la seva concepció ni és la seva posterior materialització.

Qualitat espaial

Els dissenys resultants, fruit de la flexibilitat del sistema i de l'assessorament del nostre equip d'arquitectura propi així com d'incorporar els gustos i necessitats del client, adquireix una qualitat espacial tant en el disseny exterior com a l'interior remarcable.

Els interiors es defineixen amb materials resistents, d'alta qualitat i durabilitat garantint el bon manteniment de l'habitatge. La configuració dels espais de la casa així com la generosa il·luminació i ventilació natural de totes les seves estances són també garantia de confort i benestar.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Arquitectura de disseny

Els dissenys són de línies pures i simples, actuals. En qualsevol cas, el nostre sistema es pot adaptar a qualsevol disseny, ja sigui modern, minimalista, més tradicional, ...

Vostè pot gaudir del disseny del seu habitatge gràcies als nostres models en 3D, i tenir així la certesa que el seu habitatge s'adapta plenament als seus gustos ia les seves necessitats abans de redactar el corresponent projecte d'arquitectura. Així, la informació es disposa abans de prendre les decisions importants ...

A més, Edomus® treballa amb un equip propi d'arquitectura que garanteix la qualitat en el disseny del producte acabat.

Models

El concepte ARCHITECT no parteix d’un model preestablert, sinó que és el propi client qui crea el seu propi model.

Personalitzi la seva casa, amb la línia d'acabats pot adaptar-la a la seva mida:

Col·lecció ARCHITECT +
Acabat ZEN

Acabat simple, pur, funcional, actual.
Representa la millor opció a nivell econòmic. Consisteix en una sèrie d´acabats d´accés, amb uns acabats estàndard que també s´ajusten a un disseny pràctic, funcional i actual. Una opció per als que busquen la millor relació qualitat/preu

Memoria qualitats zen (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Col·lecció ARCHITECT +
Acabat ARGENT

Acabats de qualitat i disseny.
L'equip d'EDOMUS® selecciona aquells acabats que reuneixen disseny, qualitat i prestacions, perquè el resultat final sigui plenament satisfactori, en tots els sentits. L'equilibri perfecte.

Memoria qualitats argent (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Col·lecció ARCHITECT +
Acabat AURA

Nivell superior.
Acabats que no us deixen indiferent. Materials, textures, dissenys a un altre nivell. Experimenta la qualitat i l'estil a cada detall. Exclusivitat i acabats premium.

Memoria qualitats aura (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Projectes realitzats amb la línia de disseny ARCHITECT