CASA SIMPÁTICA
Projectes cases prefabricades

Habitatge unifamiliar a Tortosa

Col·lecció: ARCHITECT
Línia d'acabats i paquet d'equipaments: AURA, Pack +SOLAR, Pack +PASSIVHAUS, Pack +POOL, Pack +TECH
Projecte finalitzat

La casa prefabricada del futur

Com serà la casa del futur? Probablement ningú ho sap del cert, però segur que tots coincidim que serà el més sostenible possible i totalment automatitzada. En aquesta línia, les cases modulars, cada cop més desenvolupades tant en prestacions com en disseny, s'entreveuen com l'habitatge del futur.

Casa Simpàtica, una casa prefabricada que incorpora notables avenços en aquest tipus de construccions modulars. S'eleva sobre una estructura d'acer, cosa que li confereix una millora quant a sostenibilitat. El disseny arquitectònic és d'estil modern, molt contemporani. Està conceptualitzada a partir de formes cúbiques que s'alternen amb enormes buits i grans vidrieres. Tot això evoca gran lluminositat al seu interior, creant un efecte agradable d'amplitud i continuïtat entre el paisatge i l'habitatge.

Una casa tecnològica

La casa està equipada amb mecanismes i tecnologia d'automatització domòtica de Jung. La pràctica totalitat de les instal·lacions elèctriques estan automatitzades, des de la producció d'energia solar fotovoltaica i els consums energètics, al sistema de reg, les alarmes, l'àudio musical o el videoporter. Aquest inclou funció de control remot, gestionat mitjançant la interfície gràfica ComfortClick, que admet ordres verbals a través d'Amazon Alexa.

La il·luminació es dirigeix ​​a través del sistema domòtic KNX, que permet programar escenes predefinides a les estances de la casa. D'altra banda, els mecanismes LS 990 Alumini graduen les cortines i persianes segons la il·luminació solar que es vulgui. Per descomptat, el sistema de climatització i de terra radiant també està automatitzat a través de vuit zones de control.