SINGULAR
Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Construccions originals, destinades a equipaments, centres comercials, edificis de serveis, etc. La versatilitat del sistema estructural d'entramat lleuger demostra els avantatges en aquest tipus d'edificis complexos i únics.
SINGULAR

Funcionalitat

Els habitatges de la col·lecció SINGULAR són principalment reformes interiors d’habitatges existents, les quals poden incloure també la redistribució interior, així com la reforma de l’acabat exterior, en cas d’habitatges unifamiliars.
En molts casos també es tracta d’ampliacions d’habitatges existents, les quals són fàcilment executables amb el nostre sistema estructural Edomus®_LSF, el qual és més ràpid, lleuger, i amb unes prestacions d’aïllament tèrmic i acústic superiors als sistemes tradicionals. A més, el fet de ser lleugers permet millor la remunta sobre estructures existents, al no sobrecarregar en excés l’estructura existent ni els fonaments.

Qualitat espaial

Els dissenys resultants, fruit de la flexibilitat del sistema i de l'assessorament del nostre equip d'arquitectura propi així com d'incorporar els gustos i necessitats del client, adquireix una qualitat espacial tant en el disseny exterior com a l'interior remarcable.

En el cas d'ampliacions, aquestes poden consistir en seguir la línia de disseny existent, integrant els nous espais a l'edificació existent, o bé reformar la imatge exterior total del conjunt.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Arquitectura de disseny

Els dissenys són de línies pures i simples, actuals. Vostè pot gaudir del disseny del seu habitatge gràcies als nostres models en 3D, i tenir així la certesa que el seu habitatge s'adapta plenament als seus gustos i a les seves necessitats abans de redactar el corresponent projecte d'arquitectura.

A més, Edomus® treballa amb un equip propi d'arquitectura que garanteix la qualitat en el disseny del producte acabat.

Models

El concepte SINGULAR no parteix d’un model preestablert, sinó que és el propi client qui, segons les seves necessitats i amb l’assessorament tècnic del nostre equip d’arquitectes, configura l’espai que desitja.

Personalitzi la seva casa, amb la línia d'acabats pot adaptar-la a la seva mida:

Col·lecció SINGULAR +
Acabat ZEN

Acabat simple, pur, funcional, actual.
Representa la millor opció a nivell econòmic. Consisteix en una sèrie d´acabats d´accés, amb uns acabats estàndard que també s´ajusten a un disseny pràctic, funcional i actual. Una opció per als que busquen la millor relació qualitat/preu

Memoria qualitats zen (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Col·lecció SINGULAR +
Acabat ARGENT

Acabats de qualitat i disseny.
L'equip d'EDOMUS® selecciona aquells acabats que reuneixen disseny, qualitat i prestacions, perquè el resultat final sigui plenament satisfactori, en tots els sentits. L'equilibri perfecte.

Memoria qualitats argent (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Col·lecció SINGULAR +
Acabat AURA

Nivell superior.
Acabats que no us deixen indiferent. Materials, textures, dissenys a un altre nivell. Experimenta la qualitat i l'estil a cada detall. Exclusivitat i acabats premium.

Memoria qualitats aura (ca)

Configura la teva casa prefabricada

Projectes realitzats amb la línia de disseny SINGULAR