Casa Anna
Projectes cases prefabricades

Habitatge unifamiliar

Col·lecció: URBIS
Línia d'acabats i paquet d'equipaments: ARGENT
Projecte finalitzat

FUNCIÓ I DISSENY DE LA CASA PREFABRICADA

Habitatge preexistent, al qual es du a terme una reforma consistent en la rehabilitació integral del mateix, i l’ampliació amb dos nivells a la part superior, en planta tercera i quarta.

La proposta manté la identitat de l’habitatge antic, en els dos primers nivells, i es proposa una composició de façana diferent, pel que fa a l’ampliació superior, si bé el resultat final s’integra amb els acabats de façana unitaris. La part inferior es folra amb un composite, per tal de reduir la verticalitat de l’edifici, simplificar a nivell formal totes les obertures i portes del nivell inferior.

ORGANITZACIÓ DELS ESPAIS

L’habitatge disposa d’un garatge a la planta baixa, i la zona d’accés que et condueix a les plantes superiors, on troben la zona de nit al primer nivell, i la zona de dia als dos nivells següents.

Té molta importància les vistes al mar des del nivell tercer on trobem la zona de dia, així com la terrassa de l’estudi, situat a la planta superior.

EQUIPAMENT ADDICIONAL

El disseny incorpora solucions originals com l’acabat de façana amb composite, baranes de vidre, ascensor, etc. Es pot personalitzar a mida de les necessitats dels client.