Arquitectura Sostenible Compromesos amb el medi ambient
i amb les persones que l'habiten

Configura la teva casa prefabricada
Nova manera de viure

Què és EDOMUS?

Disseny flexible

EDOMUS fa possible la construcció sostenible i respectuosa amb el medi ambient, amb un disseny flexible, que s’adapta a tu, i amb els màxims estàndards de qualitat.

Proximitat

EDOMUS t’escolta, t’acompanya en el procés d’imaginar i fer realitat casa teua. És una marca pròxima, amable i conscient del moment actual que vivim i de les necessitats de les persones que fan el pas d’apostar per una nova manera de viure.

Sostenibilitat

EDOMUS és connexió amb la natura i amb el territori, però també és visió de futur. Els recursos naturals són limitats: és moment de prendre’n consciència. L’arquitectura sostenible t’ajuda a reduir l’impacte ambiental amb solucions integrades per a l’eficiència i l’estalvi energètic. Redueix la petjada de carboni perquè utilitza materials com la fusta, que necessiten poca energia en la fabricació i el transport.

Arquitectura

EDOMUS és arquitectura conscient perquè pensa en la conservació de l’entorn: des del disseny, fins a l’estudi de la zona on s’ubicarà l’habitatge, passant per la tria de materials.

Eficiència

EDOMUS representa la perfecta conjunció entre disseny, eficiència i sostenibilitat. Gràcies a la construcció industrialitzada, i els nous avenços en sistemes constructius i materials, es presenta com la millor opció per a la construcció del teu habitatge.

Models de cases prefabricades
d'acer, modulars i sostenibles

Personalitza el teu espai a mida

Col·leccions i línies de disseny

Les col·leccions de les cases d'acer edomus® ofereixen un alt grau de personalització per tal que les pugui adaptar al seu gust. No només podrà escollir entre línies de disseny, sinó que també podrà gaudir de la possibilitat de decidir entre una gama d'acabats, així com optar entre diversos paquets d'equipament.

ARCHITECT

No hi ha límits a la imaginació.

Són models de cases de disseny personalitzat.
Es tracta d´un disseny únic, i personal, realitzat juntament amb el client, a mida.

Veure detalls

SELECT

Un valor segur.

Es tracta de models que, a causa del seu disseny, funcionalitat i concepte habitacional, són exportables a un gran nombre de situacions en què el client demana una solució de disseny, qualitat i funcionalitat òptims, a un preu molt competitiu.

Veure detalls

URBIS

No renunciïs a viure al centre.

Construcció a mida, entre mitgeres, situada al nucli urbà de la ciutat, normalment desenvolupades en diversos nivells.

Veure detalls

SINGULAR

Arquitectura que us emociona.

Construccions originals, destinades a equipaments, centres comercials, edificis de serveis, etc. La versatilitat del sistema estructural d'entramat lleuger demostra els avantatges en aquest tipus d'edificis complexos i únics.

Veure detalls
Configura la teva casa Li construïm la seva casa d'acer, modular, sostenible i prefabricada, prova el nostre configurador
Vols saber més?

Projectes de cases prefabricades realitzats

No tots els espais són iguals ni tots els dissenys tenen les mateixes característiques. En cada projecte s'estudien i s'adecua a les necessitats plantejades. Comtem amb un equip d'especialistes tècnics per a dur-ho a terme.