Arquitectura Sostenible Compromesos amb el medi ambient
i amb les persones que l'habiten

Configura la teva casa prefabricada
Nova manera de viure

Què és EDOMUS?

Disseny flexible

EDOMUS fa possible la construcció sostenible i respectuosa amb el medi ambient, amb un disseny flexible, que s’adapta a tu, i amb els màxims estàndards de qualitat.

Proximitat

EDOMUS t’escolta, t’acompanya en el procés d’imaginar i fer realitat casa teua. És una marca pròxima, amable i conscient del moment actual que vivim i de les necessitats de les persones que fan el pas d’apostar per una nova manera de viure.

Sostenibilitat

EDOMUS és connexió amb la natura i amb el territori, però també és visió de futur. Els recursos naturals són limitats: és moment de prendre’n consciència. L’arquitectura sostenible t’ajuda a reduir l’impacte ambiental amb solucions integrades per a l’eficiència i l’estalvi energètic. Redueix la petjada de carboni perquè utilitza materials com la fusta, que necessiten poca energia en la fabricació i el transport.

Arquitectura

EDOMUS és arquitectura conscient perquè pensa en la conservació de l’entorn: des del disseny, fins a l’estudi de la zona on s’ubicarà l’habitatge, passant per la tria de materials.

Eficiència

EDOMUS representa la perfecta conjunció entre disseny, eficiència i sostenibilitat. Gràcies a la construcció industrialitzada, i els nous avenços en sistemes constructius i materials, es presenta com la millor opció per a la construcció del teu habitatge.

Models de cases prefabricades
d'acer, modulars i sostenibles

ARCHITECT

No hi ha límits a la imaginació.

Són models de cases de disseny personalitzat.
Es tracta d´un disseny únic, i personal, realitzat juntament amb el client, a mida.

Veure detalls

SELECT

Un valor segur.

Es tracta de models que, a causa del seu disseny, funcionalitat i concepte habitacional, són exportables a un gran nombre de situacions en què el client demana una solució de disseny, qualitat i funcionalitat òptims, a un preu molt competitiu.

Veure detalls

URBIS

No renunciïs a viure al centre.

Construcció a mida, entre mitgeres, situada al nucli urbà de la ciutat, normalment desenvolupades en diversos nivells.

Veure detalls

SINGULAR

Arquitectura que us emociona.

Construccions originals, destinades a equipaments, centres comercials, edificis de serveis, etc. La versatilitat del sistema estructural d'entramat lleuger demostra els avantatges en aquest tipus d'edificis complexos i únics.

Veure detalls
Configura la teva casa Li construïm la seva casa d'acer, modular, sostenible i prefabricada, prova el nostre configurador
Vols saber més?

Projectes de cases prefabricades realitzats

No tots els espais són iguals ni tots els dissenys tenen les mateixes característiques. En cada projecte s'estudien i s'adecua a les necessitats plantejades. Comtem amb un equip d'especialistes tècnics per a dur-ho a terme.